JOSEFINE

Jag är månskensfotografen som älskar motljus, kan dricka baljor med grönt te, njuter av att känna en mjuk hästmule i handen som letar efter godis, tycker att Lars Lerin målar dom vackraste akvarellerna i världen, diggar att åka skidor, urdålig på att förlora i spel mot mina barn, upptäckt att det är beroendeframkallande att besöka gym, tycker att människorna i världen ska vara lite snällare mot varandra och fullkomligt älskar mina DIYprojekt där allt som oftast en Montana sprayburk är inblandad.

Fotografering och skaparkraft är mitt livselixir. Här tar, ger och andas jag den energi som för mig framåt och ger avtryck i mitt skapande.

IMG_9190

Jag ser fram emot att möta just dig!

Med värme
Josefine

Jag finns även på facebook

 

Kontakt
Josefine Litfeldt
info@fotografmotljus.se
Innehar F-skattsedel

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

captcha