Äntligen vitsippor


7
Maj
Äntligen vitsippor

Värme, vitsippor och bus.  Superlördag med superfamiljen Laarmå.  Tack för en rolig stund som var svår att slita sig ifrån. <3
/Josefine

Laarmå

 

 

Open Minds – coverband från Kungsbacka


8
April
Open Minds – coverband från Kungsbacka

För ungefär 20 år sedan tog jag mina första bandfoton. Då var det hederligt mörkerrum med labb som gällde.  Det krävdes tålamod samt lång väntan för att se resultatet.  En av medlemmarna från det bandet mötte jag igen i bandfotosammanhang när jag häromdagen jobbade med Open Minds. Ett Kungsbackacoverband som har en mycket bred & populär setlist. Jag vet för jag fick möjlighet att lyssna på dem i replokalen =). För kontakt med bandet klicka HÄR.
Bandmedlemmar; Niklas, Johan, Yngve, Anders & Lina

openminds

Syskonen


8
April
Syskonen

Syskonen hade laddat ordentligt inför fotograferingen. Jag insåg att här är det snabba puckar som gäller. In med föräldrarna i studioköket, visa studioblixtarna för kidsen och sen bara köra igång.  Det kan låta som en kliché men det är så himla roligt att fota kids!
/Josefine

Nilsson

 

Tårtskapande på Steinbrenner & Nyberg


8
April
Tårtskapande på Steinbrenner & Nyberg

Som en del av er vet så har min familj ett stort hjärta för att stötta Barncancerfonden och dess verksamhet.  För ett par veckor sedan hade vi möjlighet att vara med och hjälpa till på världens härligaste workshop hos bästa Steinbrenner & Nyberg.

Jag är djupt imponerad av Tyras unicorn som hon gjorde alldeles själv!

Ps. Dom var goda också =)

bakning

 

 

Wilma


8
November
Wilma

En av de sista ljumma kvällarna 2016 fotade jag Wilma. En drömlik kväll med solnedgång, härlig energi & frusna fötter =)

Wilma

Lady in Red


17
September
Lady in Red

Har man tur så möter man dessa dynamiska varelser i Fjärås djupaste skogar.

Att fotografera djur och i synnerhet så stora som Frans kräver tålamod och stor tillgång till belöning efter prestation.

Fick ordentlig mersmak på hästfotografering så det lär det bli mer av framöver!

/Josefine

LadyInRed

Familjen Hildingh


8
September
Familjen Hildingh

Fina familjen som var härligt solbruna när vi tog dessa bilder. Vem längtar inte efter sommaren när man ser dessa bilder liksom?  =)
/Josefine

Hildingh

 

 

Klädkammaren i Manegen på Tjolöholms slott


11
Juli
Klädkammaren i Manegen på Tjolöholms slott

Vem kan motstå att få klä ut sig i sommar?

I Klädkammaren i Manegen på Tjolöholms slott kan barn och lekfulla vuxna klä sig i historiska kläder. Nytt för i år är en mängd nya Jane Austen-inspirerade kläder. Passa på att ta sommarens roligaste semesterbilder!

ÖPPETTIDER
Klädkammaren är öppen dagligen 28 maj-31 augusti kl 12-16. Entré till Klädkammaren ingår i slottsvisningsbiljetten.

Läs mer;
http://www.tjoloholm.se/

Tack till alla mina flitiga modeller som jag till slut fick locka med glass för att de skulle avbryta 😉

DressTjolö

 

Workshop hos fotograf Benny Ottosson


17
Maj
Workshop hos fotograf Benny Ottosson

Äntligen var det dags för den efterlängtad fotoworkshopen med en av dom stora förebilderna inom fotografi – Benny Ottosson som jag vann i en fototävling som Tjolöholms slott anordnade.

En solig härlig dag blev det i Tanumshede. Bästa modellen Felicia jobbade med oss hela dagen och det är ett urval bilder på henne som presenteras här.

Vi jobbade med blixt utomhus på ett spännande sätt som jag absolut ska fortsätta med. (se bilderna längst ner)

Jag kan absolut rekommendera Benny för workshops och större bröllop. Läs mer om Benny här; http://www.ottossonphoto.com/

namnlöst-6104 namnlöst-6131 namnlöst-6154 namnlöst-6165 namnlöst-6167 namnlöst-6188 namnlöst-6235 namnlöst-6261 namnlöst-6268 namnlöst-6270 namnlöst-6290 namnlöst-6306 namnlöst-6310 namnlöst-6317 namnlöst-6335 namnlöst-6350 namnlöst-6359